maanantai 27. helmikuuta 2017

Huumaavia värejä, musiikkia ja sadun taikaa: Karnevaali!
Niin Espanjassa kuin muuallakin maailmassa on juuri karnevaaliaika. Täällä Barcelonassa se on näkynyt useina pikku kulkueina ja konsertteina pitkin kaupunkia jo monena päivänä. Itse asiassa karnevaaleista oli tosi vaikea yrittää löytää selkeitä tapahtumakalentereita netistä ja se vähän harmitti. Monenlaista tapahtumaa kyllä riitti mutta ne olivat ilmeisesti aika pieniä ja kullakin kaupunginosalla omansa.

Onneksi näimme ensin yhden lapsille suunnatun kulkueen, jossa oli jokaiselle värille oma karnevaalikuningar, heiteltiin konfetteja ja paljon eri värisiä ilmapalloja. 

Toisena iltana näimme kauniita tanssijoita joiden perässä kulki rummuttelija -ryhmä. Tuohon espanjalaiseen ihanaan rytmiin en ikinä kyllästy!

Ehkä joku huomasikin kuvissa erityistä bling-blingiä? Innostuin kokeilemaan uusia lataamiani overlay -tehosteita. Tai tekstuureita, miten niitä nyt nimittäisikin...eli näissä on siis kaksi kuvaa päällekkäin ja sopivista kohdista olen poistanut päällimmäistä kerrosta yms. Hauskaa kuvilla leikkimistä!13 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Kanariallakin karnevaalit ovat täydessä vauhdissa. Piti taas seurata netin kautta kuinka kotikunnan kuoro eli murga pärjää. Ovat yksi vanhimmista murgista ja voittaneet useammin kuin koskaan. Tänä vuonna kakkostila, mutta voiton vei ne, jotka sen ansaitsikin!

Huopalintu kirjoitti...

Wau! ihanan värikästä.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Oletpa sattunut hyvään kohtaan, kun sait noin läheltä kuvat.

Tillariina kirjoitti...

On väriä ja loistoa! Harmi kun äänet puuttuvat! Laita video joku kerta!

Kukkaiselämää kirjoitti...

Hyvät kuvat! Nuorena tuli oltua Kanarialla karnevaalien aikaan. Oli kyllä menoa!

Matkatar kirjoitti...

Menninkäinen: Kiva varmasti seurata :D

Huopalintu: Joo ja jokaisella "kuningattarella" oli omat kannattajajoukot, joilla oli samanväriset ilmapallot käsissä kuin kuningattaren asu. En tiedä sen kummemmin merkitystä tms mutta kunhan havaitsin :D

Paluumuuttajatar: Joo täytyy aina yrittää vähän rynniä :D

Tillariina K: Jep! Täytyy ottaa videotakin seuraavista kulkueista, täällähän näitä fiestoja riittää!

Satu Kukkaiselämää: Kiitos!Täälläkin oli käsittääkseni ennen vielä hienommat ja suuremmat kulkueet, mutta niitä on koko ajan pienennetty, harmi.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Eipä ole koskaan satuttu mihinkään karnevaaliaikaan..:)

Satu kirjoitti...

Ensimmäinen kuva on paras, koskasuora katsekontakti suoraan kameraan 💙🖒

Unknown kirjoitti...

Ihanaa ja värikästä Barcelonan meininkiä <3
Kuvatehosteet ovat kivoja.
Mukavaa maaliskuuta teille :)

Jael kirjoitti...

Ihanat asut ja kuvat.Meillä on täällä karnevaalit 12 maaliskuuta mutta ne eivät liity tuohon samaan aiheeseen ,ja etupäässä lapset pukeutuvat naamiaisasuihin,vaikka kyllä vanhemmatkin.Täällä näkeekin näinä päivinä joka paikassa naamiaisasuja myynnissä,minäkin sorruin ja ostin uuden venetsian naamarin,vaikka oli sellainen ennestään.

riitta k kirjoitti...

Upeat kuvat! Suomessa on harmaata ja tylsää, ei mitään karnevaali-iloa!

Matkatar kirjoitti...

Hannele Ruusukummusta No voi, toivottavasti joskus! Muistan miten 20v sitten kun asuin Saksassa siellä vasta hienot karnevaalikulkueet olivatkin, tosi pitkät ja kulkueesta heitettiin paljon herkkuja, kukkasipuleita ym pientä yleisön sekaan! Saattaa olla sekin jo muuttunut sielläkin.

Satu/ Talossano23: Kiitos kiva kuulla )

Tiina V: Kiitti! Mukavaa maaliskuuta teillekin :D

Jael:Kiitos! Ahaa, jännää että siellä on myöhemmin. Olisi kyllä varmaan ihan kiva mennä johonkin naamiaisiin joskus :D

riitta k: Kiitos! Juu voi harmi kun siellä ei osata ottaa iloa irti harmaasta talvesta huolimatta! Ylioppilaiden kulkueet muistuttavat vähän tätä, mutta voisi sellainen olla ihan yleinenkin kaikille avoin -juhla sielläkin...

orvokki kirjoitti...

Ihanat kuvat, ihanat vaatteet, ihanat värit, eli kaikinpuolin ihanat karnevaalit (käytinköhän hieman liian usein "ihana" -sanaa... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...