lauantai 18. marraskuuta 2017

Huikeassa Game of Thrones näyttelyssä!

Yön kuningas, Valkoisten kulkijoiden johtaja

Elämäni ensimmäinen oikea kurkistus elokuvan tai tässä tapauksessa kokonaisen sarjan kulisseihin. Kävimme nimittäin Barcelonassa olevassa fantasiasarja Game of Thrones -näyttelyssä mieheni ja toisen tyttären kanssa. 

Esillä oli näyttelijöiden puvustoa, esineistöä, koruja ja kaikenlaista mielenkiintoista tutkittavaa. Sarjahan on pitkä; 7 tuotantokauden mittainen ja siihen mahtuu paljon tapahtumia ja henkilöhahmoja. Meillä miehen kanssa uusin kausi on vielä näkemättä...hii!

Olimme kyllä ihan haltioissamme näyttelystä, se oli jotenkin tosi huikeaa nähdä tuttuja asuja ja muita. Vierailijoillekin oli tehty hauskoja pisteitä joissa sai kuvitella olevansa mukana sarjan tapahtumissa.

 Talvivaaran lordi Eddard Stark sekä tyttärensä Arya miekkoineen...Aryahan nimesi omansa Neulaksi

Aryan asu

Kuninkaallisten puvut olivat oikeasti loisteliaita jokaista yksityiskohtaa myöten. Ja miten pieniä ja siroja toiset asut olivatkaan!

Margaeryn ja Joffreyn asut sekä oikealla Cersein ja Jaimen

Jaimen kultainen käsi
Screeneillä pyöri kohtauksia muistinvirkistykseksi. Alla nuori Joffrey -kuningas:


Catelyn Starkin upea sininen asu

Lohikäärmeiden äiti Daenerys Targaryen ja hänen Tahrattomat -sotilaansa. Lohikäärmeistäkin oli esillä ensin kolme eriväristä munaa ja toisessa huoneessa suuri pääkallo.
Daeneryksen asu


Sarjan Hall of Faces oli aika hurjasti esillä. Siinähän on eräässä mystisessä talossa (House of Black and white) suuria pylväitä, joihin kuolleiden kasvoja kerätään. Näyttelyn vierailijoille oli tehty hauska sovellus jolla voi ottaa itsestään kuvan silmät kiinni ja kuva siirtyy sinne pylvääseen muiden kuolleiden joukkoon. Hyytävää!Lopuksi pääsimme vielä lentämään lohikäärmeellä, hurjaa!


Tässä vielä video tuosta upeasta näyttelystä, ja jos olet Barcelonaan tulossa, näyttely on täällä vielä tammikuun 7. päivään asti Museu Maritimissa. Suosittelen, jos olet samallalailla sarjaa hurahtanut kuin me!
Oletko sinä ollut koskaan vastaavassa näyttelyssä ja jos niin missä?14 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Aika mahtavan näköistä, ja oli varmaan mielenkiintoinen näyttely.Jostain syystä Game of Thrones jäi multa 2 kauden jälkeen, mutta onhan se hyvä sarja. VIime kuussa tapasin täällä yhden näyttelijättären,jolla oli pieni rooli sarjassa, ja hän kertoi hieman siitä.

Menninkäinen kirjoitti...

Sarjasta mulla ei oo mitään haisua (no joo, kyllä mä siitä oon kuullut), mutta näyttely vaikuttaa mielenkiintoiselta ja hauskalta, kun saa itsekin "osallistua".

Päden paja kirjoitti...

Oi mikä paikka!! Kyllä oli varmasti kokemus päästä tuollaisessa käymään ja mitä kaikkea olette siellä nähneet. Tuolla on kyllä niin paljon nähtävää/ihasteltavaa että aikaa saa varata! Kiva kun pääsitte tuon näyttelyn näkemään! Mukavaa viikonloppua♥

Rva Kepponen kirjoitti...

Oih, mikä näyttely. Menisin heti, jos olisi lähempänä.

GoT on ollut minun ja mieheni suosikkeja, vaikka minä en yleensä tykkää väkivaltaisista jutuista yhtään.

Matkatar kirjoitti...

Jael: Ahaa, varmaan aika mielenkiintoista tavata sarjan näyttelijä. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

Menninkäinen: No kyllä se olisi ollut ihan mielenkiintoinen vaikkei olisi sarjaa nähnytkään, mutta tottakai enemmän saa aina irti kun tuntee henkilöhahmot ja niihin liittyvät tarinat.

Päden paja: Olihan se jännää! Kivaa viikonlopun jatkoa sinullekin!

Rva Kepponen: Kiva kun pidät myös! :D

Huli/Meanwhile in Longfield.. kirjoitti...

Apua, tonne olisi pakko päästä! Ei hitto, pakko käydä kattomassa lentoja. :D

Pepi kirjoitti...

Voi että! Tuo olis ollut hieno nähdä, sarja on ihan mieletön!! Mullakin viimeinen kausi näkemättä, odotan että saan CDn, sitten jatson koko sarjan alusta!
Ei ihme ne asujen pienet koot, suurin osa naisnäyttelijöistähän on (yleensäkin) noin 150-155 senttisiä, miehistä valtaosa 170 senttisiä rimpuloita 😂

Mä en muuten päässyt taaskaan kommentoimaan puhelimella sulle ennenkuin avasin internetversion -olisko syynä tämä erilliseen ikkunaan aukeava kommentointiversio?? Tämä on luurissa ihan älyttömän pieni (vaikka luuri on suurin mahdollinen 😉)

Matkatar kirjoitti...

Huli/Meanwhile in Longfield: Hii, kandee katsoa ensi perjantaina lentoja kun on Black Friday -voisi saada tosi halvalla!

Pepi: Juu on tosi kiva sarja! Pitäisi itsekin katsoa alusta kaikki, ei ainakaan huonoa tekisi tällä muistilla. Juu taitavat olla tosi pieniä kaikki näyttelijät, uskomattoman pieniä oli ne vaatteet.
Tuo kommentointi on sen takia minulla tässä erillisessä ikkunassa kun hitaammilla laitteilla (mm. tabletit) kestää kauan kuulemma lukea niitä kommentteja...tiedä sitten itse kumpi on parempi kun pääosin käytän isolla läppärillä blogia.

Pepi kirjoitti...

Ahaa, minä en o eroa huomannut, pääsääntöisesti puhelimella lueskelen 😉 Täytyy vaan nyt muistaa täpätä nettiversio päälle eikä aina ihmetellä miksei onnistu -se on muuten kumma, että nyt pääsin vastaamaan!
Kiitti muuten tuosta perjantaivinkistä edelliselle, täytyy pistää korvan taa! Mulla on tytöt täällä pitkän viikonlopun, joten ei välttämättä tule luuria vilkuiltua paljoakaan.

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Wow tämä olisi niin kova juttu meidän perheelle, ihan mieletöntä nähdä nuo asut ja hurjaa miten paljon aikaa pukujen yksityiskohtiin käytetään. Hiemanko hyytävät ja mageet nuo kuolemankasvot. <3

Upeaa viikkoa Matkatar <3

Merikapteenin vaimo kirjoitti...

Olipa mielenkiintoinen postaus! Kiitos kuvista.
GOT on meidän lempparisarja! :)

Matkatar kirjoitti...

Pepi: Ahaa, hmm...aijaa. No en tiedä sitten, olisikohan toisenlainen kommentointikenttä sitten parempi...pitäisi tehdä varmaan kysely joskus :D

Tiia:Kiva kun teidänkin perhe tykkää! Kiitos sinulle, mukavaa viikkoa sinnekin.

Merikapteenin vaimo: Kiitos sinulle!

Hertta-Viola kirjoitti...

Varmasti ollut mielettomän hieno ja vaikuttava näyttely. Ja tosi kiva, että yleisökin voi osallistua näyttelyyn ja kokea asioita.

Itselläni on sarja jäänyt katsomatta, mutta tiedän kyllä mistä kyse. Moni kehunut sarjaa, joten pitäisi varmaan jossain vaiheessa siihen paneutua :)

Kivaa päivää sinulle!

Matkatar kirjoitti...

Hertta-Viola: Oli kyllä yllättävän hieno näyttely, hyvin laitettu kaikki esille. Tuo sarja on ihan kiva mutta aikaa siihenkin menee, monta tuotantokautta kun katselee :) Noh, iltaisin on kiva viettää aikaa katsellen vähän hömppiä sarjoja tai elokuvia :D
Kivaa päivää sinullekin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...