keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kamarimusiikkia Kaarle Kustaan seurassa

Eilen Kauko yllätti minut kertomalla, että olikin yllättäen ostanut liput Palau de la Musicaan Tchaikovskin 5. sinfoniaan. No...laittauduimme parhaimpiimme ja suuntasimme sinne. Emme juuri tunne klassista musiikkia, mutta olemme kaikille uusille elämyksille avoimia. Ja olihan se upeaa, liikuttavaa ja kaunista. Hassun pikku lisän illallemme antoi, kun huomasimme autiopaikalla vanhan miehen, joka näytti aivan Ruotsin kuninkaalta. Seurassaan hänellä oli vaalea daami minihameessa, ja he kuhertelivat avoimesti koko illan. No, ajatuksella oli hassu leikkiä.

Palau de la Musica on hieno myös sisäpuolelta
Tänään saimme postissa mainoksen läheiseltä kuntosalilta ja innostuimme lähtemään tutustumiskäynnille sinne. Sali vaikutti erittäin monipuoliselta, mutta kalliilta Suomen hintoihin verrattuna.

Hyppäsimme siitä sitten metroon ja jäimme Plaza Espanyalla pois. Haimme kaupasta kissanruokaa ja lähdimme etsimään villikissoja Mont Jüicin vuorelta. Ihme kyllä tällä kertaa löysimme vain pari kissaa, yleensä niitä on joka paikassa. Ehkä syynä on kuuma sää...nyt elokuun alkaessa täällä Barcelonassa on ollut todella kuuma. Varmaan kisulitkin ovat mieluummin varjossa nukkumassa kuin odottavat mahdollisia ruokkijoita...


Kuntosalin sisäänkäynti


Löytyihän lopulta joku nälkäinenkin kisu


Kaukopelle
Tänne postikortit ja kirjeet kiitos!


Leivoin tänään vadelmapiirakkaa.. -ensimmäinen itseleivottu juttu täällä! (Leivinjauheen metsästys kaupassa oli mielenkiintoista, mutta lopulta kysymällä löytyi sellaistakin)

Kauko meinasi vatkata kermasta vaahtoa piirakan päälle, mutta ei onnistunut (vika varmaan kermassa)

Erika harjoittelee ruotsia jo syksyisiä yo-kirjoituksia varten


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...