sunnuntai 11. elokuuta 2019

Vielä fiilistelyä Barcelonasta


Kuukausi takaperin olin Barcelonassa käymässä mieheni kanssa. Nyt kun ensimmäistä kertaa tuntuu siltä, että syyssateet tekevät tuloaan, on kiva julkistaa muutama helteinen kuva Barcelonasta. 

Itse asiassa kävimme keskustassa vain kerran, juuri lähtöpäivänämme, jolloin kävimme kahvilla paikallisen ystävämme kanssa.Tuntui jännältä kävellä näitä niin tuttuja katuja. Huomata, mikä on muuttunut ja mikä on ennallaan. Putiikkeja oli vähän vaihtunut, joku uusi kahvila tullut tai jossain talossa oli aloitettu remontti. Barcelona elää koko ajan, myös itse kaupunki eikä vain siellä liikkuvat ihmiset.Tottakai keskikesällä oli paljon porukkaa liikkeellä (pääosin turisteja), mutta kun malttaa poiketa kaikkein suosituimmilta kaduilta, löytää ihan yhtä hienoja juttuja ja pääsee helpommin vaikka kahville tai syömään. Hasta la proxima vez, Barcelona!6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis kaupunki.
Onkohan nuo miehet kahvilassa, Turusta asti ajelleet noiden lautojensa kanssa...siellä niit näkee joka nurkalla.::))

Jael kirjoitti...

Kaunis Barcelona. Tuo että kaupunki elää ja tuntuu sen energia koko ajan on sellaista mistä pidän:Tel Avivissa on samaa ja siksi rakastankin kaupunkia:)

Birgitta kirjoitti...

Minä pyörähdin reilut kuukausi sitten muutamana päivänä Barcelonassa. En pidä väentungoksista, mutta ne eivät haitanneet meitä lainkaan. Löysimme aivan ihania rauhallisia kujia ja paikkoja. Ruoka oli ihanaa ja ihmiset upeita. Taidegallerian omistaja piti meitä kuin kukkaa kämmenellä ja esitteli paikallisten taiteilijoiden luomuksia ja kertoi tarinoita. Ihana paikka :)

Urosleijonakin karjahteli mahtavasti eräänä iltana ja sai houkuteltua meidät seuraavaksi päiväksi eläintarhaan.

Mukavaa kesänjatkoa sinulle :)

Jenni Lipponen kirjoitti...

Ihania Barcelona-fiilistelyjä. Kuvistasi välittyy itselleni se mieleinen rauhallinen, rento Barcelona.

Välillä kaupunki on todella ruuhkainen ja meluinen, mutta olet kyllä oikeassa, ihmeen helposti tunnelma rauhoittuu valitsemalla jonkun hiljaisemman kadun tai aukion. Moni ei edes uskaltaudu niille hiljaisimmille kujille, koska se kontrasti on aika pelottava: "Tuolla ei kyllä ole mitään" tai "Onpa epäilyttävän näköinen kuja". Helpompi vaan kierrellä siellä, missä kaikki muutkin ovat, mutta sitten menee pala parasta Barcelonaa kyllä ohi. ♥

Terveisin Jenni
https://ithappensinbarcelona.com/

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Oi ihana Barcelona ja niin totta, syrjäkujilta löytyy vaikka mitä, ei kannata jäädä Ramplasille tarpomaan.

Ihanaa päivää Matkatar. 🌞💛🌞

Mervi kirjoitti...

Kiva oli nähdä sua lauantaina. Barcelona on vielä tutustumatta, mutta tuo teidän keltainen talo taitaa olla lenkkipolkuni varrella;-))m

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...