tiistai 10. syyskuuta 2019

Bloggaajatapahtumassa


Osallistuin viime lauantaina Päijät-Hämeen bloggariyhteisön eli Päijätblogien kanssa Lahti Love - Rakkaudesta juhliin meille järjestämään tapahtumaan. Se järjestettiin EANA -Centerin kosmetoligikoulun tiloissa, jossa meille tehtiin myös käsihoitoja tai huulimeikkejä.

Aluksi saimme tervetuliaisjuomat, ja sitten lähdimme kiertelemään meille järjestettyjä pisteitä 3-4 hengen ryhmissä.


Tässä tyynyillä saimme kasvojumppaohjeita  hauskan Method Mirar -menetelmän mukaisesti ja samalla saimme kuulla Heleä by Bella Artista -kauneushoitolan ekotuotteista. Tarjolla oli mm. tassuvoidetta perheen karvaisille jäsenille!
Pääsimme myös hauskaan origamitaitteluun Origami-kurki -yrittäjän opastuksella. Teimme perinteiset kurjet, mutta vaikka kuinka näytin pysyväni matkassa mukana, jotenkin kävi niin, että loppuvaiheessa minun kurkeni olikin mennyt ihan pieleen...pöö.


Kosmetologikoulun puolella halusin kokeilla vaaleanpunaista huulipunaa, koska en ole sitä koskaan kokeillut! En ole muuten ikinä ollut toisen meikattavana, ja se tuntui hassulta. Harmi kyllä roosanvärinen huulipuna ei sopinut yhtään minulle, mutta osasin sen vähän aavistaakin. 

Meille oli hyviä tarjouksia tuolta, meikeistä, sisustustuotteista ja kosmetologipalveluista. Ostinkin pari meikkijuttua, ja ajattelin vielä käväistä jossain vaiheessa värjäyttämässä kulmat.


Via Deco on muuten somistevuokraamo, mistä voi vuokrata koristeita juhliin ja tapahtumiin. Heilläkin oli meille järjestetty tutustumispiste, ja saimme itse suunnitella somisteet haluamaamme juhlaan. Me koristelimme parini kanssa vastaanottopöydän vieraille hääjuhlaa varten.


Lopuksi maistelimme sisustuskahvila Wanha Justiinan meille järjestämiä herkkuja. Siellä en olekaan vielä käynyt, mutta siellä on kaikkea ihanaa vintage-tyyylistä sisustustavaraa verkkokaupassa!


Oli muuten namia nuo kirsikkatomaatit -ilm. sisus kuorittu pois, tilalle mozzarellaa ja basilikanlehti. Taivaallinen yhdistelmä!

Kuulutko mihinkään bloggaajayhteisöön tai oletko muuten vaan tavannut muita bloggareita? Minä olen yllättävän monia "kanssabloggareita" tässä vuosien aikana tavannut, ja se on aika jännää. 

Kivaa loppuviikkoa, CU next time!7 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Voi miten hauska tapahtuma, tosi kivoja tuollaiset! On varmasti jännä tavata jo "tuttuja" ihmisiä:) Nuo origamien teot eivät taida olla ihan helppoja, kiva olisi joskus itsekkin kokeilla:) Ihanan värikkäitä nuo kirsikkatomaatit! Mukavaa alkavaa syksyä♥

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kiva tapahtuma. En kuulu mihinkään yhteisöön. Joskus kuuluin. Tykkään touhuta itsekseni. Mukavaa viikkoa!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Varmasti oli kiva tapahtuma..:)

Jael kirjoitti...

Kiva tuollainen tapahtuma, ja tassuvoidetta, en edes tiennyt että sellaistakin on karvaisille ystäville.
Olen bloggannut jo 11 vuotta , ja sinä aikana kuulunut erääseen isompaan ja nyt pienempään blogiyhteisöön.

Vivi Vinna kirjoitti...

Varmasti huipputapahtuma! Oikein kivalta kuulostaa! Tassuvoidetta myin viime kesänä Suomessa ollessa ja se kyllä meni heti käsistä. :D
Oli kyllä hauska nähdä sinua silloin Barcelonassa muutama vuosi sitten. Oletkos ajatellut milloin Teneriffalle tulla piipahtamaan? :)

aimarii kirjoitti...

Raikkaita, kauniita kuvia tapahtumasta.
Näyttää olleen ohjelmaa ja tutustumisia tuotteisiin.
Minä olen tavannut vain yhden blogiystävän jo pitkälti toistakymmentä vuotta sitten. Olimme talviretkellä Lapissa ja majoituttiin tuntsakodassa hangella. Sittemmin hän on kadonnut blogimaailmasta.

Tuula kirjoitti...

En olekaan kuullut tassuvoiteesta lemmikeille, mielenkiintoista. Itse tykkään käydä kaikissa tapahtumissa mihin saa kutsun tai muuten pääsee käymään. Jotkin tapahtumat on suunniteltu todella hienoiksi, joten joissakin vierähtää aika.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...