perjantai 1. heinäkuuta 2016

10 asiaa joita en ole koskaan tehnyt

Mitä en ole ikinä tehnyt? Tälläinen postaushaaste on kiertänyt blogeissa jo jonkin aikaa ja nyt minäkin innostuin tekemään tämän.

1. En ole koskaan käynyt Lontoossa (enkä muuallakaan Brittein saarilla). Ainakaan jos välilaskua Heathrow`n lentokentällä ei lasketa. Mielestäni se on vähän hassua kun ajattelee miten paljon olen nuoresta asti matkustanut eivätkä lentoliputkaan sinne maltaita maksa.2. En ole koskaan murtanut jäseniäni. Mikä on oikeastaan ihme sillä lapsena kiipeilin paljon puissa ja laskettelin mäkiä. Mikään hurjapää en ollut, mutta puusuksia hajosi vähän väliä. Ajoin myös veljeni mopolla ojaan, mutta siinäkään ei käynyt kuinkaan. Aikuisena törmäsin autolla puuhun mutta sekin vaan enemmänkin nolotti, mutta mitään ei sattunut. Fillarilla olen elämäni aikana kaatunut useitakin kertoja, mutta niistäkin on selvitty mustelmilla ja joskus tikkauksilla. 3. En ole koskaan varastanut mitään. (No, jos oikein rehellisiä ollaan niin ehkä pari kynää joskus töistä...lasketaanko niitä?)

4. En ole koskaan pelannut hedelmäpeliä enkä muitakaan kauppojen tai kasinoiden "kaappipelejä". Ei vaan ole kiinnostanut. Tykkään perinteisistä lautapeleistä ja korttipeleistä. Tietokoneella saatan myös kyllä innostua joskus perus-Solitairesta tai vastaavasta. 

Palapelikin käy, etenkin norsusellainen
5. En ole koskaan ollut erityisen hyvä uimari. Olen ennemmin sellainen temppuilija vedessä. Tykkään kellua, snorklata ja sukellella tms mutten ui kunnolla kuin koiraa...6. En ole koskaan pitänyt kurpitsasta. Yök!

7. En ole koskaan ajanut miesten polkupyörällä. Opin ajamaan jotain 6-vuotiaana suoraan suurella naistenpyörällä. Onneksi sain pian sen jälkeen oman lastenpyörän, sellaisen ihanan lämpimän keltaisen, jossa oli hieno tarra ja nimi "Indus kombi" Löysin netin ihanasta maailmasta pari kuvaakin tuosta 70-luvun lastenpyörästä:
Tuosta kuvastakohan sai alkunsa intohimoni kirkkaisiin väreihin, inka-ornamentteihin sekä norsuihin? Kuka tietää...uskon että kaikella on varmasti merkityksensä tässä elämässä.
8. En ole koskaan uinut avannossa. En usko että koskaan haluankaan, hui. Kylmin aika jolloin olen mennyt järveen uimaan on lokakuussa, ja silloinkin saunasta päin. Olihan se kirpeää ja jotenkin kivasti virkistävää. Pakkaseen en silti halua, hrr.9. En ole koskaan ratsastanut hevosella. Enkä taida sitä ikinä tehdäkään. Hevoset ovat kauniita mutta vähän pelottavan suuria olentoja.10. En ole koskaan avannut viinipulloa, uskokaa tai älkää! Eli minulla on aina ollut seuraa kun viiniä on maisteltu ja joku muu on avannut pullon.Paljon on siis vielä koettavaa ja opeteltavaa! 

Mitä sinä et ole koskaan tehnyt vai allekirjoitatko jonkin kohdan omasta listastani?

Ihanaa kesäistä heinäkuuta kaikille!


18 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Minä en edes osaa avata viinipulloa!
Pari murtumaa on ollut, mutta tikattu ei ole kuin leikkaushaavat.
Tällaiset listat on aina hauskoja, voisin itsekin omaa listaa tehdä.

Pepi kirjoitti...

Hauska lista 😊 -en o muuten minäkään käynyt Lontoossa ikinä! "Naapurissa" kyllä, Dublinissa.
Entäs lista "olen aina..." 😂

Menninkäinen kirjoitti...

Tämä oli hauska postaus, taidanpa laittaa mietintämyssyyn...

Minäkään en ole ajanut miestenpyörää, pitänyt kurpitsasta, osannut uida (enkä sukeltaakaan) kunnolla saati avannossa (ellei Kilpisjärven 6-asteista vettä lasketa)...

Matkatar kirjoitti...

Iivika: Tee vaan, minulla oli tämä myös kauan tekeillä ja lisäilin sinne aina jotain kun keksin. Vihdoin sain sen ulos :D

Pepi: Kiitos! Dublin olisi varmaan kiva paikka nähdä...tai Edinburg! Juu "olen aina"...lista vois olla myös haastava!

Menninkäinen: Laita vaan tekeille, pikku hiljaa se tulee. Kilpisjärvi on varmaan aika hurja kokemus!

Unknown kirjoitti...

Hyi, mäkään en ole ikinä uinut avannossa...kauhistuttaa pelkkä ajatuskin!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Tämähän olisi hauska haaste. Mutta mitä valitsisi kaikesta siitä mitä ei ole halunnut tai voinut tehdä. Ainakin olisi monta maata jossa ei ole käynyt.

Kukkaiselämää kirjoitti...

Hauska. Aika monta samaa juttua..

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaikki muut "en koskaan" sopivat minuunkin paitsi olen kyllä avannut viinipullon..:D

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Olipahan kiva ja hei nokka kohti Lontoota sitten, ehkä? Temppuilu vedessähän on kivaa. Sinulla on muuten vahvat luut.

Ihanaa viikonloppua <3

orvokki kirjoitti...

Kivat "ei koskaan" -turinat.On paljon, mitä en ole koskaan tehnyt, enkä nyt sitten todennäköisesti niitä koskaan ehdi tehdäkään - enkä edes haluaisi enää.

Matkatar kirjoitti...

Satu V: Sanopa se :D

Paluumuuttajar: Juu minullakin on paljon maita jossa en ole käynyt ja mieli tekisi. Australia olisi yksi sellainen.

Satu Kukkaiselämää: Kiva! :D

Hannele ruusukummusta: Ahaa, hassua :D

Tiia K:Juu miksei Lontoo voisi olla kiva, saas nähdä...ihanat viikonloput sinnekin!

Orvokki: Aika hyvin sanottu, minullakin on ollut listalla paljon kaikenlaista mitä nuorempana suunnittelin, mutta en enää välttämättä haluasi tehdäkään...kuten esim. laskuvarjohyppy.

aimarii kirjoitti...

Kyllä minulla on paljon asioita, mitä en ole koskaan tehnyt. Niitäkin, mitä olisin halunnut, muttei kantti tai rahat ole riittäneet. Sinun listaltasi löytt monta samaa, minkä allekirjoita, kuten Lontoo, viinipullo, norsut, kirkkaat värit, varastaminen.
Ehkä hieman rämäpäisempi olen ollut ja vieläkin.

Tuula's life kirjoitti...

Olen joskus alkanut koota tätä en koskaan-listaa, mutta se on jäänyt puolitiehen.
Minullakin oli tuo - en ole koskaan murtanut tai katkaissut kättäni / jalkaani :)
Mainio oli sinun listasi! Pitäisiköhän joskus koota omakin valmiiksi?
Aurinkoisia kesäpäiviä!

Satu kirjoitti...

Olipas hauska haaste ja mukavat vastaukset!

Minäkään en ole koskaan käynyt Lontoossa tai ratsastanut hevosella, mutta muita on kyllä tullut tehtyä tai ainakin kokeiltua. Lapsena varastin koulusta kerran kirjoja, ja siitä tuli niin hirveät omantunnontuskat, että varkaan "urani" loppui siihen. :-D

Vivi Vinna kirjoitti...

Osuihan tuosta moni kohta. :) Kyllä siun vain olisi Lontooseen päästävä. Itse en tykännyt ekalla kerralla en sitten yhtään, kun taas Pariisia rakastin sydämeni pohjasta. Sitten tuli mentyä Lontoseen uudestaan ja niin se mieli vain muuttui ja aloin tykätä myös Lontoosta. Mutta siellä on mielestäni ihmisiä paljon enemmän katukuvassa kuin Pariisissa...
Mukavaa kesän jatkoa,Matkatar! :)

Matkatar kirjoitti...

aimarii: Onhan niitä asioita paljon ja riittää loputtomiin. Aika ei tässä elämässä kaikkeen tekemiseen taida riittää. Mutta olisi kiva kun tulisi elämässä aina kokeiltua jotain uutta ja kivaa että pysyisi vanhanakin virkeänä.

Tuula/Tuula`s life: Kokoa vaan, pikkuhiljaa listaasi, niin minäkin tein!

Satu: Kiitos! Heh, voin kuvitella sinut pikkuisena varastamassa kirjoja :D

Vivi Vinna: Juu jännä nähdä mitä fiiliksiä Lontoo minulle toisi! Ihanaa kesää sinullekin :D

Pauliina/PauMau kirjoitti...

Heh, aika hauskoja :D En muuten muista tuollaista pyörää, mutta Maxi Kombin kyllä.

Nimetön kirjoitti...

laughing TO the sun olis oikeempi öh englanninnos:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...