keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kelpaiskos omenapuuro? / Would you like some Apple pudding?


Kun omena putoaa maahan ja jää siihen talven yli, alkaa se omenassa olevan sokerin vaikutuksesta käydä ja lopulta mätänee. Olin tänään haravoimassa kasoittain tälläisiä eri mätänemisasteessa olevia omenia "uuden/vanhan" talomme puutarhassa. Yök mitä mönjää! Mutta saa nähdä miten herkullisia uusia omenoita syksyllä tulee!

Makrotex haastaa tänään kuvaamaan sokeria. Itse en ehtinyt munkkeja paistella, joten lähestyn aihetta tältä kantilta. Käy kurkkaamassa muiden sokerit täältä!

I was combing bad apples today. There are plenty of them in our "new" future garden! This is my photo for Macrotex, the theme is suger.


7 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Onpa erikoinen kasa;D Ja toivottavasti tosiaankin syksyn sadosta tulee hyvä! Mukavaa vapun loppua ja toukokuun alkua!

kaari3 kirjoitti...

Mielenkiintoinen kantti! Sokeri tosiaan vaikuttaa muuallakin kuin kipossa ja kahvissa. Madot ainakin tykkäävät. Haravointikausi on alkanut ja uutta toivoa taas puutarhan kasvuun tulossa.

arleena kirjoitti...

Sokerinen haastevastaus oli oikein sopiva.

Tiikerimaa kirjoitti...

Yllättävä näkökulma asiaan! Ja harvavoiminenkin voi olla herkkua! :)

Liplatus kirjoitti...

Herkuttelijat löytyvät tällekkin makoisuudelle.;)
Syksyllä on Sinun vuorosi herkutella.

TelluT kirjoitti...

Sinulla olikin hyvin erilainen vastaus tähän haasteeseen.

marjukka kirjoitti...

Kiitos, mutta jätän puuron väliin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...