tiistai 14. toukokuuta 2013

Sählä mikä sählä! / What a duffer!

Ei ollut itku tänään kaukana kun päätin lenkin jälkeen tehdä herkullista ja terveellistä smoothieta tehosekoittimellani. Olin edellisellä käyttökerralla unohtanut pestä kannun heti käytön jälkeen, joten kaikki osat täytyi irrottaa ja tiskata. Vaan osat jäivät kaappiin kuivumaan, mutta kannu olikin jo paikallaan. Miten siinä sitten kävi? Maito lurahti suoraan kannun läpi blenderin moottoriin!

Olisi ollut edes vettä. Pakkohan maito oli huuhdella raanan alla pois (onneksi tajusin tässä vaiheessa ottaa töpselin pois seinästä...) Laitoin tehosekoittimeni parvekkeelle aurinkoon kuivumaan ja toivon parasta. Ehkä se vielä joskus tulee toimimaan...onko kellään vastaavia kokemuksia?

Kyllä harmitti sählinkini. Onneksi kupillinen teetä ja pari leipää rauhoittivat mielen. Toivotaan, että vempain kuivuu ja tulee vielä kuntoon. Ja jos ei, sille sitten ei voi mitään.

Aurinkoista viikkoa!


I had an "little accident with my blender today. The seal wasn`t in it`s place when I put some milk to the blender. Of course the liquid went directly to the motor! I felt so frustrated!

I put the blender in the sun to dry and made a cup of tea.

Have a sunny week!


4 kommenttia:

Kiiris kirjoitti...

Olipa hyvä ette säkäriä saanut! Hui. Minulla putosi kerran hiustenkuivaaja vessanpönttöön, ei auttanut kuivaaminen, ei mikään käyttökelvottomaksi meni. Onneksi minäkin tajusin ottaa ensin töppelin seinästä, ennen kuin aloin onkia kuivaajaa...

S kirjoitti...

Tuli nälkä sun kuvista ;)

Ei siitä kauaa ole, kun sain sähköiskun viallisesta laitteesta, hui ui!

http://elamaakuvina.blogspot.fi/

Cheri kirjoitti...

Onneksi irroitit töpselin seinästä. Kannattaa kokeilla varovasti toimiiko. Ystäväni pesi vahingossa sauvasekoittemeni irroittamatta teräosaa laitteesta, käyttökelvottomaksi meni.

Maireanna kirjoitti...

Tekevälle sattuu. Onneksi nappasit johdon seinästä heti!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...