tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannukseni 2/2


Edellisessä postauksessa jo vihjailin, että pääsimme käymään juhannuksena myös kaverimme mökillä. Tunnustan, sekä minä että mieheni emme ole varsinaisesti "mökki-ihmisiä". Emme pidä kylmästä, hyttysistä tai paarmoista. Jos saamme kutsun sukulaisten tai kavereiden mökille, voimme mieluusti lähteä, mutta omaa mökkiä emme koskaan hankkisi. (Vai onko Keltainen tupa meidän kesämökkimme? Saattaapa ollakin...oikea työleiri, ranta lähellä jne...ja kylmän tullen pakenemme Barcelonaan...)

Oli kyllä viehättävä mökki, jossa pääsimme viime viikonloppuna käymään. Innostuimme jäämään sinne yöksikin ja saunoimme pitkästä aikaa oikein kunnolla. Uimaan ei ihan uskallettu (no, puolireiteen), oli se vesi sen verran jäätävää. 

Sunnuntaina lähdimme kävelylle läheiselle kesäkahvilalle, joka aukesi silloin ja on auki vain kesäsunnuntaisin. Oli tosi nostalgista ja kylillä oli mukava henki. Onneksi aurinko sattui juuri silloin paistamaan, se saa suomalaiset maalaismaisemat ja metsät näyttämään satumaisilta.

Kaverimme Petra heitti koiralleen Helmille veteen kelluvan jutun, jonka se sai hakea. Se olikin ihan innoissaan.

Oli kiva reissu, tuntui kuin oltaisiin oltu pidempäänkin lomailemassa kun ei pyöritty vain kotiympyröissä!

8 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Upeat, suomalaiset mökkimaisemat!
Ja viihtyisän näköinen kesäkahvila!

arleena kirjoitti...

Ihana kesäfiilis välittyy kuvista

Pepi kirjoitti...

On kyllä oikein perisuomalaista maisemaa!
Ja pieni irtiotto normaalirutiineista -varsinkin kunnon työnteosta- on joskus ihan paikallaan!

Satu kirjoitti...

Ihania juhannuskuvia, ja juuri sopivan pituinen mökkiloma. ;-D

Ja miten sympaattinen kahvila ja traktorikokoelma. ♥

Mine kirjoitti...

Minä olen kyllä sellainen muutaman päivän mökki-ihminen, mutta sen jälkeen alkaa sivistys kutsua. Jos olisi rahaa omaan mökkiin, haluaisin ehdottomasti sellaisen mökin mukavuuksilla. Ei voi mitään, mutta käsin tiskaaminen, ulkohuussi ja suihkuttomuus ei tunnu lomalle, jos se jatkuu useamman päivän:D. Oikeasti mekään emme varmaan ostaisi mökkiä vaikka olisi rahaa. Sillä mieli vetää mieluummin näkemään aina uusia paikkoja.

Elina / Narulelu maailmalla kirjoitti...

Mökillä on kiva käydä kerran pari kesässä, mutta kyllä meille loma tarkoittaa ulkomaanmatkaa. Mielellään vielä mahdollisimman kauas :)

Marru kirjoitti...

Kauniit maisemat ja todella upea aitta!

Matkatar kirjoitti...

Suomessa on kyllä niin kaunista kesällä...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...