maanantai 15. joulukuuta 2014

Kyllä kelpaa shoppailla


Encants Vells`n huikean hieno markkinapaikka veti meitä tälläkin viikolla puoleensa. Porukkaa oli ihan sopivasti liikkeellä -ei ihan tungokseksi asti muttei liian tyhjääkään.

Olemme miehen kanssa jo jonkin aikaa etsineet kivannäköistä ovikolkutinta Keltaiselle tuvalle. Näistä kahdesta mietimme pitkään kumman ottaisimme -veikeän härän, joka tuo Espanjan mieleen vai tyylikkään peuran? Valkkasimme lopulta tuon symppis-toron! Siitä tulee talolle joululahja.


Tuolla markkinoilla on kyllä paljon kuvattavaa, sen monitasoinen peilaava katto on niin upea, ja Torre Agbar -vesiyhtiön tornikin näkyy sinne hienosti.Miehelle löytyi lämmin pipo Suomen vierailun ajaksi (olemme menossa jouluksi Suomeen) ja Noora löysi edulliset talvisaapikkaat. Minä löysin käsivarteen kiinnitettävän kännykkäkotelon. Vaikka lenkkeily on nyt taas jäänyt -on ollut muuta puuhaa -aion kyllä aloittaa sen taas ensi vuonna. On näppärää saada känny kätevään pussukkaan ettei tarvitse kädessä kantaa.


Täältä hauskasta sisustusputiikista löysin teille jotain kivaa arvottavaa blogiin pitkästä aikaa...mutta mitä, se onkin vielä salaisuus -olkaapahan kuulolla!

Puuhakasta viikkoa!


8 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Toro oli oikein hyvä valinta :)
Vähän hullu peilitalofiilis tuli noista laajoista peileistä - vai tuntuuko se vaan kun kuvia katsoo? Mua alkais varmaan huipata jos pari kertaa vilkasis....

Tuokaas vähän aurinkoa tullessanne, se on täältä hävinnyt tyystin :/

Marru kirjoitti...

Hauskat peilikatot ja hienot kuvat!

Jael kirjoitti...

Hienot markkinat.Jännää mitä tuolta löysit arvottavaksi;D

Vivi Vinna kirjoitti...

Oi miten hieno markkinapaikka! :) Ja mukavaa Suomen matkaa jo etukäteen! :)

Lady of The Mess kirjoitti...

Hieno ovenkolkutin ja upeat peililasikatot - jännä paikka!

Kiiris kirjoitti...

Ohoh, tuolla olisin saanut ostokohtauksen :))

Matkatar kirjoitti...

Pepi: Kiitos! Kyllä nuo peilit on tosiaan ihan hurjat. Ilman muuta tuodaan aurinkoa hihi!

Marru: Kiitos!

Jael: Hihi :)

Vivi Vinna: Kiitos!

Lady of the Mess: Kiitos, joo tuo on taianomainen paikka!

Kiiris: hih, kyllä minäkin saan koko ajan hillitä itseäni. Ja harmittaa kun kaikkea ihanaa ei vaan saisi minnekään mahtumaan eikä kuljetettua jne... :D

Tillariina K. kirjoitti...

Mä olisin kanssa ostanut ovenkolkuttimen (molemmat hienoja) ja sitten sellaisen kävelykepin, jossa oli joku eläinhahmo päässä. Tuli mieleen Amalia-täti, jossain Palmu-elokuvassa. Voisi sillä kepillä sohia ihmisiä muutaman vuoden päästä! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...