perjantai 12. joulukuuta 2014

Teevaraston täydennystäIhan on kuin olisi jo joulu tullut. Kävimme tyttöjen kanssa eilen shoppailemassa ja innostuin piipahtamaan Tea Shoppiin. Oi kun siellä oli taas ihania kuppeja ja kannuja ja vaikka mitä hypisteltävää! Mutta tällä kertaa oli tarvetta uudelle teelle.

Päätinkin yhden teepaketin sijasta ostaa tälläisen boxin, jossa on viisi erimakuista teetä. Paketissa oli mustaa, vihreää, valkoista, punaista ja rooibosteetä. Kassalla ollessani silmät osuivat vielä näppärännäköiseen mittakauhaan. Pienemmällä kauhalla mitataan yhteen kupilliseen teetä ja isommalla koko kannulliseen. Ostin senkin, koska usein tuppaa menemään mittaukset päin seiniä.


Pikku peltipurkit osoittautuivat niin kauniiksi, että tämä olisi ollut mainio lahjakin jollekulle teen ystävälle. Mukana oli oikein ohjelappunen missä lämpötilassa eri teet haudutetaan ja kuinka kauan. No, niin hifistelijäksi en kuitenkaan lähde, sormituntumalla löytyy sopiva haudutusaika kullekin teelajille. Noora pitää myös teestä, Erika taas on miehen kanssa enemmän kahvin ystäviä. Maistoimme ekaksi näistä punaista teetä ja sen tuoksu oli huumaava.
Ja makukin oli erinomainen! Juotko sinä mieluummin teetä vai kahvia? Jos teetä, käytätkö mieluummin teepusseja vai haudutatko teesi?


8 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Kahvin juoja. Sitä opin juomaan Kanarialla. Vahva espanjalainen kahvi on paljon parempaa kuin suomalainen ruskea tiskivesi...

Tillariina kirjoitti...

Ehdottomasti tee ja valitettavan usein pussiteetä kun on kiire olevinaan. Kahvi tuoksuu hyvälle, mutta maistuu pahalle, paitsi oikein makean leivoksen kanssa voi olla ihan passelia! Hyvää viikonloppua!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Aamuisin kahvia ja iltaisin Sleepy Time teetä. Mutta tuo sinun teesarjasi näyttää kyllä oikealta luxusteeltä. Ihanan näköinen setti. Kivaa että olette saaneet tyttäret Barcelonaan. <3

Matkatar kirjoitti...

Menninkäinen: Mieheni on ihan samaa mieltä kanssasi! :)

Tillariina: Minustakin kahvi usein maistuu hyvältä muttei sitten niin maistukaan...Hyvää viikonloppua sinullekin!

Tiia K: Juu on ollut kiva kierrellä täällä tyttöjen kanssa! :D

Jael kirjoitti...

Ihanat pikku teepurkit:) Minusta tulee aina kylmänä kautena teen juoja,muuten kahvia.

Unknown kirjoitti...

Söpöt teepurkit!
Juomme aamuisin yhdessä kaffetta.
Moccamasterilla teemme pannullisen rooibos-teetä, jota juomme pitkin päivää. Loppupäivästä rupeaa olemaan aika hautunutta :)
T&J

Pauliina/PauMau kirjoitti...

Aamuisin tee on ihan must, melkein koko perhe juo sitä ja ehdottomasti haudutettu tee. Tai siis teenkeittimen hauduttama tee, ongelma vaan on siinä ettei ole vielä löytynyt riittävän isoa keitintä meidän porukalle, jotta saisi yhdellä kerralla mukit täyteen =D

Ihanan lajitelman olet löytänyt, käytän itse normaali mustan teen rinnalla paljon maustettuja, eri värisiä teelajeja.

Jaana kirjoitti...

Ihana teepostaus!
Teenjuoja olen ja haudutan teet. Olisin jokapaikassa hifistelijä, mutta esim. töissä on mahdotonta hauduttaa teetä...
Kotiin ostin vähän aika sitten teenkeittimen, siinä saa keitettyä 70-, 80-, 90,- ja 100 asteista vettä teetä varten. Ihanaa kun saa esim. oikeanmakuista vihreää teetä :).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...