torstai 7. maaliskuuta 2013

Kevät! / Spring!


 Kyllä nyt aurinkoa pukkaa, vaikka alkuviikko olikin vähän sateinen. Tänään oli jo T-paitakelit ja huomenna ja lauantaina luvattiin vieläkin lämpimämpää, ihanaa!

Kuvasin kirsikkapuita tässä joku päivä ja tein niistä kollaasin viime sunnuntain Värikollaasihaasteeseen. Kukat tuoksuvat jännälle, tuli ihan kiinalainen ravintola mieleen. Käyttäisivätkö jotain kirsikkasuitsukkeita? Ainakin kiinalaisessa taiteessa kuvataan usein näitä hentoja vaaleanpunaisia kukkasia.

Today we had a lot of sun, and more should be tomorrow and on Saturday. How lovely! I took these cherry flower pictures a couple of days ago and I made this nice collage.12 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Kirsikkapuu on sitten niin todella kaunis, kun se kukkii, ihana kollaasi!

Pepi kirjoitti...

Vau! Ihanat!!

Ilona Winebridge kirjoitti...

teillä on siis kevät parhaimmillaan, kuulusotaa ihan uskomattomalta kun katselee ikkunasta valkoisia hankia! kollaasisi toi auringon Pohjolaankin, kiitos:))

anneaulikki kirjoitti...

Tänään ainakin ollut ihanan lämmintä <3 ! Matkalaukku hukassa eilisestä ( kaikki tavarat tietty siellä ), mutta tulossa kohtapuoliin :) Illalla Barcan peliin !

Matkatar kirjoitti...

Kyllä täällä on jo ihan kevät -tai pitäisikö sanoa Suomen kesä, välillä on niin lämmin. Pidetään peukkuja, ettei takatalvea vain tule.

Matkatar kirjoitti...

Kiva kun pääsitte perille! Toivotaan että saatte kohta laukutkin. Mukavaa peli-iltaa teille! :)

TeeTee kirjoitti...

Ihania kirsikkapuita. Siellä idässä (Kiina, Japani) nämä ovat aivan ällistyttävän upeita ja yleisiä puita, joten ei ihme, jos käyttävät niitä hyödyksi monin tavoin.

Mimosa kirjoitti...

Eikä, mä en ala! T-paitakeli.. toivottavasti täälläkin olis pian.. mut varmaan hetki vielä menee ;-) Kirsikkapuu näyttää tosi kauniilta!! :-)

Matkatar kirjoitti...

Näin on, olisi varmaan kiva päästä Kiinaan tai Japaniin näitä katsomaan, on varmaan tosi paljon siellä näitä!

Matkatar kirjoitti...

Kyllä ne ovat kauniita. Joo jonkun aikaa mennee ennenkuin Suomessa kaivetaan T-paidat esiin -mutta kyllä siellä kaikki sitten nauttivatkin heti rytinällä auringosta -täällä paikallisilla on paljon vielä toppatakkeja! (huh, mä en kestäisi)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos!

Matkatar kirjoitti...

Kiitos!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...