sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Maratonilla / Marathon

Aamulla ikkunasta ulos katsoessani huomasin, että oli pilvistä ja taisipa tulla jokunen vesipisarakin taivaalta. No, se ei meikäläistä haitannut, puin lenkkivaatteet ja sykemittarinkin päälle ja säntäsin innoissani ulos. Kadulla juostessani joku ukkeli huikkasi minulle, että "se maraton juostaan kyllä tuolla Arc de Triomfilla päin"...heh.

 No, en minä sentäs maratonille juoksemaan ollut menossa, sitä katsomaan kylläkin. Ja siinä samalla juoksentelinkin aidan toisella puolella. Minulla oli pokkari mukana ja innostuin kuvailemaan tähän Catalunya maratoniin osallistujia. Ihmettelin miten paljon juoksijoita oli ilmoittautunut mukaan! 


 Mukana oli naisia ja miehiä kaikista ikäluokista. Tässä vaiheessa juoksijoilla oli jo 36 km takanaan, joten ei ihme että osa alkoi olla jo väsyneen näköistä. Katujen varsilla oli tsemppaavaa oheisohjelmaa, kuten tässä  näitä nuoria rummuttajia. Harmi kun en huomannut kuvata kamerani videoasetuksella pätkää, sillä rummutus on todella tarttuvaa!

 Itse poikkesin tässä vaiheessa puistoon ja jatkoin siellä omaa vaatimatonta harjoitteluani (välillä pysähtyen kuvailemaan öhöm...) Huomasin, että soutulampea on alettu jälleen täyttää puhtaalla vedellä. Monet kukatkin ovat nupuillaan ja puut ovat hiirenkorvalla, ihanaa! (Ne mitkä siis eivät ole aina vihreitä)


Veneet täytynee pestä ennen käyttöönottoa...

Nämä pulleat pulut näyttivät miettivän, mikä muita lintuja vedessä oikein viehättää...

B niinkuin Barcelona!


 Tullessani jälleen puistosta pois, juoksijoita tuli edelleen paljon, eikä loppua näkynyt vieläkään. Tässä vaiheessa alkoi sataa reilummin, joten päätin suunnistaa pikkuhiljaa kotia kohti.
Rummuttajat olivat tauolla ja pikkutyttö pääsi harjoittelemaan

Olikohan tämän naisen rakas mukana juoksemassa?
There was Catalunya marathon today in Barcelona. I was there too -with my camera. I have just started running so marathon is too long for me! I enjoyed shooting photos from the audience and runners. Acciocionally I ran a bit myself too. It was nice -even despite the rain!

6 kommenttia:

Annika / travellover maailmalla kirjoitti...

Olet taas vanginnut hienoja tunnelmia!

Jael kirjoitti...

Hyvät kuvat! Teillä oli siellä hyvä sää maratonille;täällä piti perjantaina olla mutta se siirrettin viikolla pasaatituulien ja 35 asteen kuumuuden vuoksi. Mutta lyhyemmät juoksut pidettiin ja yksi ihminen kuoli ja useat joutuivat sairaalaan,mikä osoittaa miten tärkeä rooli säällä on kun on maratoni.

Annele kirjoitti...

Hienoja tilanne kuvia, niistä näkyy hyvin se tunnelma mikä on ollut :). Voi kun täälläkin sataisi vettä, niin lumet sulaisivat.
Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

Harakka kirjoitti...

Kivoja kuvia taas ja siellä on ihan selvästi jo kesä lähellä!

Mimosa kirjoitti...

Mun oli pakko tulla ihmettelemään noita valtavia saippuakuplia!! :-D

Nonna kirjoitti...

Kivoja kuvia, siellä on jo ihanan vehreätä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...