lauantai 2. maaliskuuta 2013

Lämpimässä taas! / Back in warm

Hei taas kaikille! Nyt postailen taas suoraan ilman ajastuksia. Kiitos kovasti kaikille kauniista kommenteista luontokuviini!

Reissu Müncheniin on siis tehty ja olemme jälleen Barcelonan lämmössä. Matka meni hyvin, mutta Münchenin kylmyys oli yllättävää. Asteita oli vähän enemmän kuin Suomessa, mutta ilmankosteus oli suurempi, joten olimme aivan jäässä koko ajan. Muuten matka oli mukava, vanhoja ystäviämme oli kiva nähdä ja sain kivoja kuvia ja muistoja. Postailen niitä tässä hissukseen kunhan saan niitä hieman editoitua ja valikoitua.

Mukavaa lauantai-iltaa!

Hello again! Now I`m back, so no more timer posts! Thank you all for your lovely comments for my nature photos!

The trip to Munich has now done and we are back again in Barcelona´s temperature. The trip went well, but the coldness of Munich was surprising. It was a bit warmer than in Finland, but the humidity was higher, so we were just freezing all the time. Otherwise the trip was nice, and it was nice to see our old friends. I got some nice pictures and memories too. I`ll post them here as long as I can get them  chosen and slightly edited.

Have a nice saturday evening!6 kommenttia:

anneaulikki kirjoitti...

Jokos siellä lämpenee? Viime viikonloppuna oli ollut vielä aika koleaa, kun meidän miesväki oli pelireissulla siellä . Toiveissa olis , että perjantaista olis lämpimät ilmat ...

Harakka kirjoitti...

Sinä siellä auringossa ja minä täällä kamalassa lumituiskussa, tulee meinaan oikein kovan tuulen kanssa lunta ja paljon!

Matkatar kirjoitti...

Joo mekin kuulimme, että viime viikolla oli tosi kylmä täällä. Tänään nousi kuitenkin +16-17 asteeseen, tuntui ihan kivalta. Ja se aurinko möllöttää! :D Tervetuloa vain Barcelonaan!

Matkatar kirjoitti...

Hrr, ei tullut enää yhtään lunta ikävä ei. Miehenikin taisi vilustua parina viime päivänä Saksanreissulla. Jos se kevät vihdoin alkaisi...

kaari3 kirjoitti...

Olet kivasti keskeisellä paikalla matkataksesi Euroopassa. Ilmastot vaihtelevat aika reipaasti. Laitan sinut listalle blogitunnustukseen, hae ystävällisesti itselesi :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kiitos tunnustuksesta! :) Kyllä täältä on kiva reissata sinne sun tänne...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...