tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sangriaa ja salmiakkia

Viime viikolla tuli lähes joka päivä Pedro Almodovarin elokuvia myöhäisillassa. Jopa kaksi elokuvaa peräkkäin! Hänhän on espanjalainen elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja. Hänen elokuviaan ovat mm. Sido minut, ota minut (¡Átame!, 1990) , Kaikki äidistäni (Todo sobre mi madre, 1999) Puhu hänelle (Hable con ella, 2002) ja uusin Iho jossa elän (La piel que habito, 2011). Tosi hyviä ja mielenkiintoisia elokuvia  nämäkin kaikki, kannattaa tutustua jos eivät ole jo tuttuja! 

Meilläpäs oli varastossa yksi Suomesta tuotu salmiakkiaski, jota olemme säästäneet hillittömään salmiakinhimoon. Viime viikon lopulla tälläinen tilanne syntyi, että päätettiin yhteistuumin avata aski ja ottaa sen kanssa juomaksi sangriaa. Sopivatkin hyvin yhteen! Elokuvana katselimme sitten vaihteeksi Steven Seagalin Vaarallinen maa. Välillä siis jotain ihan muuta -vaihtelu virkistää!(kuva web)
 Minkälaisia elokuvia te tykkäätte katsella?

10 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Jee! Minulla on samaa salmiakkia ihan korkkaamaton aski kaapissa! Taidankin sen avata ja lähteä lukemaan vähän dekkaria!

Cheri kirjoitti...

Kaikki muut Almodovarin elokuvat ovat tuttuja paitsi tuo uusin. Ovat suosikkejani. Salmiakkia ei tee mieli koskaan muulloin kuin silloin kun näen tuon askin kuvan :)

//aNNiKa kirjoitti...

Olen armoton Almodóvarin leffojen fani myös :) Suht uudet La Mala Educación -Huono Kasvatus 2005 sekä Volver 2006 on myös tosi hyviä. Viime viikolla taisi uusin tulla ensi-iltaan Espanjassa, Los Amantes Pasajeros. Tarkoitus olisi mennä katsomaan sekin mahdollisimman pian.

Harakka kirjoitti...

Noi salmiakit ovatkin parhaita salmiakkeja, nami!

Matkatar kirjoitti...

:)

Matkatar kirjoitti...

Minullakin on joitain vielä katsomatta. En tiennytkään, että on tullut taas uusi -kiva kun ilmoitit!!!

Matkatar kirjoitti...

Kannattaa katsoa tuo Iho jossa elän, se on aika huikea. Ehkä muuten minullekin maistuu suklaa paremmin kuin salmiakki...tai parasta on molemmat yhdessä!

Mine kirjoitti...

Me katsotaan mitä milloinkin, tosin romanttiset komediat ja muut lässyt saan katsoa yksin, niitä mies ei niitä jaksa. Katson sitten ne sellaiset leffat mitä mies ei halua, silittäessäni pyykkiä.

Mulla on turkinpippureita pahojen päivien varalle. Tosin nyt kun salmiakkia saa harvoin, en kykene sitä paljoa kerralla syömäänkään.

Nonna kirjoitti...

Nämä olivatkin kaikki tuntemattomia, pitääkin pitää mielessä tulevaisuutta varten.

Nana kirjoitti...

Almodovarin elokuvia on pitänyt ihan hyllyyn ostaa, Iho jossa elän oli kyllä vaikuttava.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...