tiistai 29. toukokuuta 2012

Saanko esitellä: Luis / May I present: Luis

Koska vanhemmalla tyttärelläni Nooralla on jo pari kuukautta ollut pieni Chihu-koira Tito, alkoi koirakuume myös kotona asuvalla Erikalla kasvaa...no -yli äyräiden. Päivisin hän kävi töissä S-marketissa ja iltaisin tutki netistä koirakasvattajien sivustoja. Lopulta annoimme hänelle luvan hankkia koiranpennun (tietyin ehdoin...) ja lähdimme jo pian koko porukka Erikan sopimaan paikkaan Pukkilaan katsomaan pentuja. Siellä oli myytävänä tälläinen hassu hamsterin näköinen (ja kokoinen) chihuahua -pentu:


Sitä tyttäremme lupasi jäädä miettimään ja meni yksin seuraavana päivänä Hollolaan katsomaan toista pentua. Siinä kävikin niin, että saimme soiton, että hän tulee pentu kainalossa kotiin...


Saanko siis esitellä: Luis, 2,5 kk! Sillä oli hassu nimi jo valmiina ja Erika halusi pitää sen (vaikka meilläkin oli Kaukon kanssa omia ehdotuksia...heh) Luis on nyt reilun viikon asunut meillä ja mullistanut meidän kaikkien elämän. Erika hankki sille parissa päivässä kaikenlaisia tarvikkeita, kuten hienon kantokassin, kynsileikkurit ja mukavan pesän, jossa se tykkää nukkua.

Nooran pentu Tito ja Luis ovat nähneet toisiaan jo monta kertaa, ja Erikan sanojen mukaan ne ovat "bestiksiä". Molemmat ovat uroskoiria ja ajavat toisiaan hurjasti takaa, yllyttävät toisiaan ja lopulta lopen uupuneina nukahtavat vierekkäin.


On ollut aika jännää kun on pieni koiranpentu kotona. Minulla on aina ollut kissa, mutta meillä oli lapsuudenkodissani sekarotuinen koira, mutta se oli melkein aina ulkona. 

Luis on luonteeltaan tosi leikkisä ja rohkea. Aamuisin Erika vie Luisin ulos ja antaa sille ruokaa ja minä ja Kauko näemme sitä päivällä ruokatauon aikana, ja sitten illan peuhaamme sen kanssa kaikki vuorotellen. Yöt se on oppinut nukkumaan jo aika hyvin Erikan huoneessa eikä yritä koko ajan pomppia sänkyyn.

Naapurin Moonakin tykkäsi Luisista...ja se Moonasta.

Kaupunkikierroksella Luisin kanssa

Nurtsilla on kiva juosta -joskus jo tulee pisutkin ulos!
Luis tykkää pureskella ihan kaikkea mitä milloinkin löytää: jumppamattoja/painoja, vöitä, sanomalehtiä, pehmoleluja, kenkiä, vaatteita, naruja yms...
Ja taas mennään...bussilla Titoa katsomaan!

Our youngest daughter Erika wanted to have a puppy of her own. She has searched a sweet chihuahua -puppy for a long time and finally a week ago she found one she wanted. His name is Luis and he is 2,5 months old. He has awesome character: he is very brave and playful puppy. He also likes to play with Tito, which is Noora`s puppy. It`s nice to have a puppy at home -I never had. I have always had only cats!

8 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Jos mulla olisi koira se olisi myös chihu tai sitten pomeranian! Onnittelu koko perheelle uudesta jäsenestä!

sirpa kirjoitti...

Söpöläinen. Ja kiva, kun on leikkikaverikin valmiina.
Onnittelut vaan täältäkin uudelle perheenjäsenelle.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kiitos!

Matkatar kirjoitti...

Hih, minäkin tykkään pikkukoirista, isot haisee aika pahalle. Kiitos onnitteluista!

Cheri kirjoitti...

Voi ihanuutta. Olen blogissani joskus maininnut, että koiranpentu on suloisuuden maksimi. Onnea perheenlisäyksestä! Luiskin vaikuttaa tyytyväiseltä emäntäänsä.

savisuti kirjoitti...

Oih,ihana,ihana Luis! Onnittelut koko perheelle! Koiran kanssa elämä ei käy koskaan yksitoikkoiseksi! Terveiset meidän isolta,Luisiin verrattuna,(ja haisevalta) Beeltä! :) Kaikki isot koirat ei muuten haise!

Sinulle olisi haaste blogissani, ole hyvä!

Liplatus kirjoitti...

Onnea ja mukavia hetkiä Teille uuden perheen jäsenen seurassa.
Aika ei tule käymään pitkäksi.

Ihana hauveli ja suloisia kuvia lasten kanssa.

eleonora kirjoitti...

He is so sweet! I really like the marking on his face =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...