tiistai 8. toukokuuta 2012

Titoäijä / Tito the man

Kävin viime sunnuntaina tyttäreni ja hänen poikaystävänsä luona kyläilemässä. Heillähän on ihana pieni parikuukautinen chihuahuan pentu kotonaan. Sen nimi on nyt Tito. Se on aluksi hieman arka, mehän olemme sille ISOJA jättiläisiä, ei ihme, että vähän pelottaa! Aika pian se kyllä tottuu vieraisiin ja tykkää rapsutuksista ja sylissä kellimisestä. Tässä Nooran ottamaa pari kuvaa, jossa Tito on minun sylissäni:
Noora laittoi Titolle päälle Barcelonasta tuomani tuliaiset: äijämäisen niittipannan sekä maastopuvun.

Näiden suloisten kuvien myötä haluan toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat, teitä on tullut kuukauden aikana taas lisää. Olen tosi iloinen jokaisesta! Mukavaa keväistä loppuviikkoa kaikille!


These lovely puppy -photos are from Tito. He is my daughters`s little chihuahua. Wellcome new follewers and have nice week you all!

7 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Onko mitään suloisempaa kuin koiranpentu? Hänestä ei varmaankaan tule kumminsa kaltaista diktaattoria.

Tillariina kirjoitti...

Onpa suloinen pikkuäijä! Ei tästä varmaan isonakaan tule kovin isoa! :)

Jaana kirjoitti...

Ihana Tito :)!

sirpa kirjoitti...

Suloinen!!

Yaelian kirjoitti...

Voi miten ihana! Ennen omaa Bambiani(Joka painaa 6 kiloa,eli siis ei mikään suuri sekään) ajattelin aina,että jos joskus hankin koiran,niin iso sen pitää olla.Ja sitten adoptoin Bambin kodittomille koirille kotia etsivästä järjestöstä.Ja nyt olen ihan heikkoina pieniin koiriin!

anja kirjoitti...

Voi miten hellyttävä pieni koiruli! Chichut on "isoinakin" pikkuruisia ja ihan taskuun laitettavia. Ihan vielä vauvelilta näyttää vaikka niittipanta ja maastopukukin! Söpöläinen.

Mimi kirjoitti...

Söpöläinen!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...